Comunicat: CEIP Rodamilans “fons de llibres” curs 2015-2016

Aquest matí l’Agrupació Socialista de Sineu ha registrat al CEIP Rodamilans una petició relacionada amb el Fons de Llibres (veure sol·licitud), demanant l’ajornament de la recaptació fins que els diferents grups polítics de l’ajuntament confirmin si rescataran, almenys, l’ajuda de 2.000 € retallada per l’anterior equip de govern municipal.

Des del CEIP Rodamilans se’ns comunica que com ja hi ha pares i mares han pagat el fons seria una millor solució descomptar els diners, en cas de rebre l’ajuda municipal, de l’import del material escolar que s’abona al setembre. Des de la Agrup. Socialista ens sembla perfecta aquesta solució i instem als diferents grups polítics a què es comprometin a tornar l’ajuda i si és possible augmentar-la.

Si estàs d’acord amb aquesta iniciativa anima’t a difondre-la a les teves coneguts i en les xarxes socials.

Gràcies!

150610 rodamilans fons de llibres

Esta mañana la Agrupación Socialista de Sineu ha registrado en el CEIP Rodamilans una petición relacionada con el Fondo de Libros (ver solicitud), pidiendo el aplazamiento de la recaudación hasta que los distintos grupos políticos del ayuntamiento confirmen si rescatarán, al menos, la ayuda de 2000€ recortada por el anterior equipo de gobierno municipal.

Desde el CEIP ROdamilans se nos comunica que como ya hay padres y madres han pagado el fondo sería una mejor solución descontar el dinero, en caso de recibir la ayuda municipal, del importe del material escolar que se abona en septiembre. Desde la Agrup. Socialista nos parece perfecta esta solución e instamos a los distintos grupos políticos a que se compromentan a devolver la ayuda y si es posible aumentarla.

Si estás de acuerdo con esta iniciativa anímate a comentarla entre tus conocidos y difundirla en las redes sociales.

Gracias.

sineu logo

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s