Gràcies, bona sort i encerts

Les socialistes i els socialistes de Sineu volem agrair a totes les persones que ens han donat el seu suport, ànims i col·laboració en aquests últims mesos cap al nostre projecte. Especialment, a les 211 persones que van dipositar les seves roses vermelles en les urnes el passat 26 de maig.

Des de l’agrupació socialista de Sineu donem l’enhorabona a tots els regidors i totes les regidores d’aquesta nova legislatura que comença, i al nou batle, Tomeu Mulet.

190615 pleno Sineu

Farem tot el possible per a afavorir un clima de col·laboració i respecte en aquests quatre anys. Donarem suport a totes les iniciatives que posin en valor allò en el que creem i el model de societat inclusiva on tots els ciutadans i totes les ciutadanes siguem reconeguts, escoltats i respectats.

190615 Pleno Sineu 2

Els nostres valors són la nostra guia i la nostra raó de ser: la llibertat, la igualtat, la solidaritat i la justícia social marcaran la nostra activitat política.

També volem donar la nostra enhorabona molt especial a totes les companyes i companys socialistes elegits en aquestes eleccions municipals a Mallorca:
– 18 batles
– 27 equips de govern
– 143 regidores i regidors

Entre totes i tots farem possible un Sineu millor!!!

Moltes gràcies i sempre endavant!!!
sineu logo

 

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s