El CEIP Rodamilans disposarà d’un ATE d’incorporació immediata

Des de l’Agrupació Socialista de Sineu volem felicitar a totes les persones que han fet feina per a aconseguir un Auxiliar Tècnic Educatiu (ATE) per als nins i nines del CEIP Rodamilans, que segons ens han informat serà per a tres dies a la setmana.

Volem felicitar a l’equip docent per la seva professionalitat i rigorositat a l’hora de justificar la necessitat real de l’ATE. I assenyalar les repercussions que aquesta falta d’ATE tenia no sols en els nins amb necessitats especials sinó en tots els alumnes davant la impossibilitat de realitzar tallers i projectes de manera normalitzada.

També reconèixer i felicitar a les mares i els pares pel treball realitzat des del minut zero recollint signatures i informant, coordinant i mobilitzant l’opinió pública tant en mitjans locals com autonòmics i pressionant a l’administració.

Destacar que en el ple municipal celebrat a final de setembre, tots els grups polítics (PP, GxS, PSIB-PSOE i C’S) van votar a favor de la moció presentada pel grup popular. En aquest ple, el nostre regidor José Manuel García que prèviament s’havia informat de primera mà amb docents, pares i administració va aportar una sèrie d’esmenes al text proposat pel PP que van ser acceptades.

I, finalitzant, agraïm també als responsables de la Conselleria d’Educació que hagi escoltat i atès la reclamació de l’ATE encara que sigui parcialment. El pròxim 18 de novembre ja tindrem ATE segons s’ha informat des de la secretaria del col·legi. Demanem que es faci tot el possible perquè l’ATE sigui a temps complet i que de cara al curs que ve es realitzin les modificacions pertinents perquè aquesta situació no torni a repetir-se.

Entenem que la política municipal, i més en temes tan importants com l’educació de les nostres filles i fills ha d’allunyar-se del sensacionalisme i l’oportunisme que desgraciadament impera en altres entorns. Pensem que en temes tan delicats l’important és xerrar amb totes les parts implicades, analitzar el problema en profunditat i treballar des de la discreció i la lleialtat per a trobar solucions que millorin la vida de totes i tots els veïns de Sineu.

I com sempre t’animem a col·laborar amb nosaltres amb les teves idees, projectes i suggeriments.

sineu logo

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s